Tuesday 21 October 2014

those forgotten stories (2)







































.

8 comments:

  1. Brilliant! that's a theme we haven't covered on the Tome either: writing and drawing on windows.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow, you were so quick!!! i was recutting and replacing the first photo (which i didn't like after posting) while you already sent a comment! :-)

      haven't we? really? amazing that there is still something to cover related to windows, after all this time :-)))

      Delete
  2. ei bine, daca exista o postare care sa surprinda imaginile din mintea mea atunci cand ma instruiesc sa adorm, putem crede, draga mea, ca te-ai furisat cu aparatul in dormitorul intunecat si ai luat de pe fruntea mea filmele mele statice, asa cum citim ca s-ar putea intampla in lumile viitoare:) m-am trezit in dimineata aceasta si m-au socat, efectiv, imaginile pe care as vrea atat de mult sa le transform in realitate in locul in care as vrea sa locuiesc. stii ca sunt in perioada vintage-ma rog, cred ca am fost mereu,cumva,si chiar ma gandeam aseara,inainte sa adorm,la asta, ca probabil mintea mea nu poate accepta frumusetea "moderna",lucrul acela care nu isi aminteste de nimic. ca mintea mea, revarsata in exterior, este ceva imponderabil ce cara cu ea lucruri concrete,povesti de iubire, povesti neintamplate, ipotetice ca un om de zapada nevazut inca de nimeni si care rasufla ger si caldura in mine.aceasta patina, care poarta cu ea visele noastre- este una dintre postarile mele preferate, unul dintre lucrurile pe care mi l-am dorit ,probabil,in fiecare zi, si la care ajung in fiecare zi dand inca si inca o pensula din vopseaua alba, din vopseaua albastra.
    sarbatoarea noastra:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. m-am gandit eu ca iti vor placea in mod deosebit :-) chiar daca acum stii ce scrie pe ele :-)

      Delete
  3. not entirely forgotten stories .....witness these pictures

    ReplyDelete
  4. dar este magnifica aceasta postare. si unde sunt toate aceste povesti uitate? unde au ramas, pe care geamuri? nici nu stiu care imi place mai mult sau care este detaliul cel mai frumos din ele.
    imaginile ma trimit la toamna si acum cred ca nu e ceva mai frumos

    ReplyDelete
    Replies
    1. da, la amintiri incetosate, o ceata de dimineti de toamna, cand totul, mai ales propria viata, este neclara, si iti este bine asa :-)

      Delete